Rólam

log

Neked könnyű

Annak könnyű, aki tudja merre halad, harmóniában a testtel, lélekkel. Segítek, hogy könnyű legyen!

Eredmény és megoldás orientált

A legújabb kutatások alapján

Személyre szabott programok

Hi

Halász Arnold vagyok,  fitness – wellness oktató és kerékpáros edző

Régóta foglalkoztat, hogy mi kell a teljes élethez. Egyetemen pszichológiát tanultam, hogy jobban érthessem az agyunk, lelkünk működését. Később kerékpáros edzőként és fitness-wellness instruktőrként végeztem, jelenleg is tanulok rehabilitációs terapeuta (gyógymasszőr) szakon mert a test működése is érdekel. A sport jött-ment az életemben, leginkább állóképességi sportokban voltam aktív, ahol a felfedezés lehetősége vonzott, de előfordult, hogy motorversenyzőként vagy aerobic órán feszegettem a határaimat. Az utóbbi években siklóernyőzök és quadratlon világkupában versenyzem. 

Küldetésem, hogy minél több emberrel közérthető nyelven megoszthassam azt, amit nap mint nap tanulok az angol és magyar szakirodalomból, ezen a blogon vagy személyi edzőként, egészség és hosszú élet mentorként.  

A szabadság a legfontosabb

Legyen szó mozgásról, lélekről, anyagiakról és érzelmekről, élni csak szabadon érdemes.

Az egészség mégis fontosabb

A szabadságot egészségesen lehet megélni most és idősebb korban is, amit ma kell megalapozni, mozgással, táplálkozással, kapcsolatokkal.

Fejlődni, hogy adhassunk

A saját egészségünk, gazdagságunk, sokszínűségünk a forrás, amiből másnak adhatunk. Törekedjünk a fejlődésre, hogy környezetünk is felemelkedhessen.

Dolgozzunk együtt az egészségedért

Állóképességi edzés

Amatőr versenyzőként a korosztályos helyezésre hajtasz vagy csak formába lendülnél? Segítek a célod elérésében.

Egészséges hosszú élet

Az egészségben eltöltött évek száma nagymértékben függ a jelenlegi életminőségünktől. Szeretnél akár 10-20 évvel tovább aktív maradni?

Testsúlykontroll

Az évek alatt felszaladt és ragaszkodó kilók mindenkinek komoly kihívást jelentenek. Komplex kihívásra komplex választ kell adni. Együtt menni fog.

Szabadság

Egyszer élünk ezen a Földön, és teljes szabadságban érdemes élni. Anyagi, mozgás és lelki szabadság elérése egy izgalmas cél lehet.

Sport, edzés

Életművészet

Táplálkozás

Legfrissebb bejegyzések

Engedély az élethez – limitáló hiedelmek feloldása

Engedély az élethez – limitáló hiedelmek feloldása

Égi jel? Késő ősz van, november vége, Édesapám születésnapja. Januárban hagyott itt minket, ez az első születésnap, amikor csak megemlékezni tudunk róla. A hiány, amit férjként, apaként hagyott maga után, még most is felfoghatatlan. Édesanyámmal kimentünk a...

4 +1 ok, amiért talán nem fogysz: A rejtett tényezők feltárása

4 +1 ok, amiért talán nem fogysz: A rejtett tényezők feltárása

Hihetetlenül frusztráló és demoralizáló tud lenni, ha a fogyásod platózik, vagy olyan kihívásokkal szembesülsz, amelyek megakadályozzák, hogy leadd azokat a makacs utolsó kilókat. Nem vagy egyedül ebben a küzdelemben. Én is meg.meg akadok egy súlynál, és látszólag...

Hogyan okoz D-vitamin hiányt az elhízás és mit lehet tenni?

Hogyan okoz D-vitamin hiányt az elhízás és mit lehet tenni?

A D-vitamin és az egészség A D-vitamin, amelyet "napfényvitaminnak" is neveznek, mivel a szervezet a napozás után termeli, régóta ismert, hogy segít az erős csontok felépítésében azáltal, hogy növeli a kalcium és a foszfor felszívódását a szervezetben. A 2000-es...